Odšel na terapijo zaradi kolena in umrl

Foto: twitter Guarany F.C. Tiago Cortes
Član brazilskega kluba je nenadoma izgubil življenje.
Oglej si celoten članek

Dvaindvajsetletni član brazilskega drugoligaša Guaranija Tiago Cortes je imel v bolnišnici terapijo pri fizioterapevtu zaradi kolena, ki pa se je končala tragično. Brazilski mediji poročajo, da je pregled pred začetkom sezone prestal brez težav, tokrat pa mu je med terapijo postalo slabo, kasneje je umrl. Vzrok smrti še ni pojasnjen.

Novico je potrdil tudi klub. "Šokiran sem. Videl sem ga še zjutraj, pogovarjala sva se o terapijah. Ni veliko igral za nas, a gre za zelo dobrega fanta. Treniral je in hodil v cerkev," je dejal predsednik Ricardo Moises.

Cortes je sicer igral na poziciji osrednjega branilca in zadnjega vezista.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.