Odšel še en Domžalčan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Domžalčani so prodali še enega nogometaša. Odhaja steber obrambe.
Oglej si celoten članek

Odlične predstave Domžal v kvalifikacijah za Evropsko ligo so prinesle tudi zanimanje za najboljše posameznike v domžalskem klubu.Tako je turški Antalyaspor prepričal branilec Kenan Horić. Kapetan dvakratnih slovenskih prvakov je rdeče-belim iz južne turške obale obljubil štiriletno zvestobo.

Petindvajsetletni branilec, ki je imel z Domžalami sklenjeno pogodbo do konca prihodnje sezone, se bo v turškem prvenstvu pridružil še enemu nekdanjemu članu rumenih, Nejc Skubicu, ki je včeraj s Konyasporjem podaljšal pogodbo za naslednja tri leta: ''O Kenanu lahko vsi v Nogometnem klubu Domžale govorimo zgolj z izbranimi besedami. Od prvega do zadnjega dne je vselej dal vse od sebe in bil pravi profesionalec tako na igrišču kot izven njega. Imel je zelo svetle in tudi težke trenutke, ki smo jih skupaj prebrodili. Vsi smo veseli, da mu je uspel prehod v bogatejši klub,'' je o prestopu Horića povedal športni direktor Matej Oražem.

Horić je v Domžale prišel januarja 2014 iz matičnega Čelika iz Zenice, v dveh letih in pol pa je 89-krat oblekel dres Domžal, dosegel je tudi dva gola. "Z izjemno borbenostjo, čvrstostjo in prijetno osebnostjo je 190 centimetrov visoki nogometaš v Domžalah pustil velik pečat, ki ga je v letošnji sezoni nadgradil še z vlogo kapetana. Nogometni klub Domžale želi Kenanu Horiću veliko uspeha na nadaljnji nogometni poti," so ob razhodu zapisali v domžalskem klubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.