Šport > Nogomet
26 ogledov

Odšel še en Domžalčan

West Ham, Domžale,Sofiane Feghouli, Kenan Horić Profimedias
Domžalčani so prodali še enega nogometaša. Odhaja steber obrambe.

Odlične predstave Domžal v kvalifikacijah za Evropsko ligo so prinesle tudi zanimanje za najboljše posameznike v domžalskem klubu.Tako je turški Antalyaspor prepričal branilec Kenan Horić. Kapetan dvakratnih slovenskih prvakov je rdeče-belim iz južne turške obale obljubil štiriletno zvestobo.

Petindvajsetletni branilec, ki je imel z Domžalami sklenjeno pogodbo do konca prihodnje sezone, se bo v turškem prvenstvu pridružil še enemu nekdanjemu članu rumenih, Nejc Skubicu, ki je včeraj s Konyasporjem podaljšal pogodbo za naslednja tri leta: ''O Kenanu lahko vsi v Nogometnem klubu Domžale govorimo zgolj z izbranimi besedami. Od prvega do zadnjega dne je vselej dal vse od sebe in bil pravi profesionalec tako na igrišču kot izven njega. Imel je zelo svetle in tudi težke trenutke, ki smo jih skupaj prebrodili. Vsi smo veseli, da mu je uspel prehod v bogatejši klub,'' je o prestopu Horića povedal športni direktor Matej Oražem.

Horić je v Domžale prišel januarja 2014 iz matičnega Čelika iz Zenice, v dveh letih in pol pa je 89-krat oblekel dres Domžal, dosegel je tudi dva gola. "Z izjemno borbenostjo, čvrstostjo in prijetno osebnostjo je 190 centimetrov visoki nogometaš v Domžalah pustil velik pečat, ki ga je v letošnji sezoni nadgradil še z vlogo kapetana. Nogometni klub Domžale želi Kenanu Horiću veliko uspeha na nadaljnji nogometni poti," so ob razhodu zapisali v domžalskem klubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.