Šport > Nogomet
67 ogledov

Za Domžale bo navijal kapetan Francije

domžale Anže Petkovšek
Podporo domžalskim nogotašem v boju z West Ham Unitedom je pokazal tudi kapetan francoske reprezentance.

Pred večernim obračunom med West Hamom in Domžalami, ki se bo odvijal na razprodanem olimpijskem stadionu v Londonu (kapaciteta: 54.000 gledalcev), je tretjeuvrščeno moštvo minulega slovenskega prvenstva prišel pozdraviti tudi kapetan francoske reprezentance Hugo Lloris. Odlični vratar je sicer član West Hamovega mestnega tekmeca Tottenhama.

Lloris je sicer dober prijatelj z domžalskim trenerjem Luko Elsnerjem, saj sta se v mladosti veliko družila, ko je bil Francoz soigralec Roka Elsnerja v mlajših selekcijah Nice. Marko Elsner, oče Luke in Roka, je bil na začetku devetdesetih let član omenjenega francoskega kluba.

Trener Domžal je med EP navijal za Francijo, ki je nato v finalu po podaljških morala priznati premoč Portugalski. "Ker na prvenstvu ni Slovenije, je zame logična izbira Francija, kjer sem preživel 20 let življenja. Seveda je vzrok, da navijam za Francijo tudi Hugo. Ostal je enaka oseba kot pred desetimi leti, slava na njego način življenja ni vplivala. Je miren, zanesljiv, pravi kapetan. Živi drugače kot nogometaši, ki jim je pomembna izpostavljenost medijev. Tega si ne želi," je med Eurom sicer za Žurnal izjavil Luka Elsner.

Svojo 'normalnost' je zvezdnik evropskega nogometa vsekakor pokazal tudi z obiskom hotela v katerem so se nastanili Domžalčani. Ti so na prvi tekmi West Ham premagali z 2:1, še z enim podvigom pa bi napredovali v 4. predkolo Evropske lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.