Odsotnosti Neymarja ni bilo čutiti

Foto: Epa everton
Osemkratni zmagovalci južnoameriškega prvenstva so v uvodnem krogu premagali Bolivijce.
Oglej si celoten članek

Brazilija je z zmago s 3:0 (0:0) proti Boliviji odprla letošnjo izvedbo južnoameriškega nogometnega prvenstva, ki je bolj znano z imenom Copa America.

V Sao Paulu sta za gostitelje tega turnirja zadela Coutinho v 50. in 53. minuti ter Everton v 85. minuti. Vsaj na uvodni tekmi ni bilo čutiti odsotnosti poškodovanega zvezdnika domače ekipe Neymarja.

Copa América Hud udarec za Brazilce pred domačim prvenstvom

Naslov prvaka brani Čile, ki je dobil zadnji dve izvedbi v letih 2015 in 2016.

Brazilija se je z zmago in prvimi tremi točkami povzpela na mesto vodilne ekipe v skupini A, v kateri sta še Venezuela in Peru.

Brazilci so osemkratni prvaki Cope Americe. Največ naslovov, petnajst, ima Urugvaj, Argentinci imajo eno lovoriko južnoameriških prvakov manj.

Spektakel Messi ima neporavnane račune

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.