Odstopil urednik športa na TVS

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Direktorica TV Slovenije Ljerka Bizilj krči stroške za Rio 2016, Mile Jovanović protestno odstopil.
Oglej si celoten članek

"Res je, a tega ne želim komentirati. Takšna je moja odločitev," je na naše vprašanje, ali je odstopil s položaja, odgovoril dosedanji urednik športnega programa na TV Sloveniji Mile Jovanović.

Za odstop naj bi se sicer odločil, ker je direktorica nacionalne televizije Ljerka Bizilj zmanjšala število novinarjev in komentatorjev, ki bodo v živo poročali z naslednjih poletnih olimpijskih iger v Rio de Janeiru. Na prizorišču olimpijskih iger TV Slovenija tako naj ne bi najela nobenih komentatorskih mest. Direktorica je po naših informacijah odstop urednika športnega programa že sprejela, v. d. urednika pa je postal Miha Žibrat.

Ponavadi je na lokaciji največjega športnega dogodka na svetu sodelovalo od 30 do 40 uslužbencev nacionalne televizije, tokrat naj bi trenutni proračun omogočal pot v Brazilijo le petim ali šestim osebam. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 08:12 15. April 2015.

    Uau, celo LED TV zna napisati, ne da bi se zmotil. Bravo. Pa frajtonarco na rame, poroka s sestrično pa …

  • 22:52 14. April 2015.

    Ooooo, Borči se je oglasil s svojo "šank-intelektualno" retoriko! A tiste mere so mere mojega LED TV??? A pri vas …

  • 22:46 14. April 2015.

    Iz večine argumentov homo erectusov se da razbrati, kaj srčika problema: novinarji na njihove stroške po svetu, on pa doma. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.