Odvetnik: SZS se igra z lastno usodo!

Foto: Anže Furlan
Foto: Anže Furlan
Ekipa Team to aMaze še vedno čaka na iskreno opravičilo Smučarske zveze Slovenije (SZS).
Oglej si celoten članek

Pogovori med Tino Maze in krovno smučarsko organizacijo v Sloveniji so na mrtvi točki, je za STA potrdil odvetnik Damijan Terpin. Sprti strani se prav tako nista dogovorili za skupni sestanek, na katerem bi dorekli podrobnosti nastopa Mazejeve na tekmi mariborske Zlate lisice (7. januar).

"Tina Maze ni pogojevala nastopa na Zlati lisici z 90.000 evri odškodnine, kot je navedla Smučarska zveza Slovenije v sporočilu za javnost. Nato pa je direktor SZS na novinarski konferenci v četrtek dejal, da je prišlo v navajanju do lapsusa. S strani SZS ni bilo nobenega namena, da se iskreno opravičijo za pravo negativno kampanjo, saj so bili članki o tem objavljeni po vsej Evropi in tudi v ZDA. To lahko z vidika odškodnin pripelje zelo daleč, SZS se igra se z lastno usodo. Barbari Kürner Čad, odvetnici SZS, ki jo sicer cenim, sem že pred včerajšnjo novinarsko konferenco zveze dejal, da ne bo pogovorov, če ne bo prej opravičila, dobili pa smo tako izjavo, kot smo jo. Zato zaenkrat ni predvidenega nobenega sestanka, nič ni dogovorjeno," je za Slovensko tiskovno agencijo dejal Terpin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 17:12 17. December 2016.

    Ja časi ko je Vugrinec za zmago dobil jadrnico in privez v Portorožu za pet let Mateja Svet pa multipraktik …

  • 16:32 16. December 2016.

    Ne gre se za to, da bi Ilka hotela kaj izenačiti.<br />Po tem nima potrebe.<br />Poanta je v tem, da …

  • 16:31 16. December 2016.

    Jaz ne vidim da bi na strani Tine Maze nastala kakšna nepopravljiva škoda. Čez par mesecev se tegale "incidenta" nihče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.