Šport
109 ogledov

Odvetnik: SZS se igra z lastno usodo!

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar skeptik
    skeptik 14:23 16.december 2016.

    Na eni strani nedoraslost položajem, na drugi pa konfliktnost in pogoltnost. Ceno bodo kot vedno plačali navadni smrtniki, v tem primeru zvesti ljubitelji tega športa. Hvala bogu me ni med njimi, ker temu ne rečejo kar tako "beli cirkus". Včasih ...prikaži več se mi zdi, da v njem nastopajo sami klovni.

  • vodice 14:59 16.december 2016.

    Kaj vse dela pohlep.Škoda,da je tako končala svojo kariero.Z Massijem sta na istem čolnu-tako,da je vsekakor vedela za njegove denarne zahteve.Malo manj požrešnosti!!

  • Janez_53 15:01 16.december 2016.

    No ja, tudi če Tina ne bo nastopila zaradi "užaljenosti", se bo svet vrtel naprej! Tako kot bodo prihajale vedno nove tekmovalke, na katere bomo ponosni! Ilka Štuhec že potrjuje, da bomo imeli za koga navijati tudi v bodoče, čeprav ...prikaži več so nekateri napovedovali, da po Tini ne bo več nikogar!!!

  • izRODEk 15:01 16.december 2016.

    Kot bi gledal Janšata in Bačovnico na snegu #užaljena #zamerljivaČe nista sposobna in pripravljena sprejeti pravil in obveznosti, ki vama jih določa Slovenska smučarska zveza, potem upam, da vesta, kje so vrata.PS. Naj poizkusita srečo recimo ...prikaži več v Italijanski reprezentanci, bosta videla, če lahko tam izsiljujeta in pametujeta, kaj je sprejemljiv predlog po Masijevo...Še malo PS: Kdo rabi Tino, tu je Ciiiilkaaaaaa!!!! :)

  • korisnik_18269 15:11 16.december 2016.

    Joooj, a lahko že spusti tale Masi svoj ego. Tina je sama želela nastopiti in je ni prosila SZS, sploh pa ne izpolnjuje pogojev za nastop v dresu reprezentance tako, da so morali nekaj skupaj spacati in sedaj to lajno ...prikaži več naprej vlečejo. In sploh, preverite še malce koga vse je Masi spraševal kakšen denar je v igri v povezavi s Tininim nastopom. Na račun njenenih uspehov so ji bili pripravljeni marsikje iti na roko, samo s takšnim odnosom. Hvala Tina, si se poslovila tako, da si pokazala, da se moraš resnično človečnosti priučiti. Še prej pa Masija znebiti, ker on dela največ škode, ker mu dopuščaš in dovoljuješ.

  • korisnik_18269 16:15 16.december 2016.

    Povsem se strinjam s tabo, če gre za nekaj, kamor te povabijo. Tine niso povabili, Tina SE JE ODLOČILA SAMA, da bi po več kot letu dni odsotnosti z belih strmin, želela na ZL slovo. In to ne kar tako, ...prikaži več želela bi štartati z redno štartno številko od 1-15 in tako eni od trenutno aktivnih tekmovalk, to številko vzeti. Ker ona je TINA MAZE. Ampak FIS ne popušča. In ne obstaja noben razlog, da bi ji FIS popustil. Dali so ji možnost, da se pred 2. tekom spusti po rogi in poslovi, pa ne. Princeski to ni po godu. In ja, se strinjam, če bi bila to prireditev na katero so jo vabili, potem naj dobi za to honorar, ampak ker gre za prireditev, ki jo želi sama izkoristiti zase (PA SAJ SE ŽE 2 LETI POSLAVLJA pa natteguje, da bo javila svojo odločitev), pa naj bo vesela, da so ji bili pripravljeni iti na roko, tako FIS, kot zagotovljeno v TV prenosu, še RTVS ji je bila pripravljena nuditi svoj čas. Ampak ne, njim to ni dovolj.

  • Avatar praufo
    praufo 15:16 16.december 2016.

    ko imaš enekrat za sabo toliko uspehov in tako ime (v svetovnem merilu), oprostite, bi bilo pa res smešno da bi kaj počel zastonj, ... pa kje ste še vidli, da bi recimo nek svetovno znani bend igral zastonj ... ...prikaži več halooo! ... zdej če gre za dobrodelno prireditev, to je drugo, ampak tukaj se vrti keš in nekateri bodo kasiral, ... no smučat oz. nastopat je pa treba zastonj, vsi bi vse zastonj (eni pa kasiral), žal ne gre, zastonj dirkajo samo konji, ki so nagrajani za tisto balo sena, lastniki pa štejejo šuške, ko dobijo stavo ... nisem poseben ljubitelj tega športnega cirkusa, vem pa da se mnogo keša zasuče in se popolnoma strinjam, da ne nastopa, dokler se ne zmenijo za pametno ceno ... bravo massi!, ne se jim pustit

  • Hi5 16:25 16.december 2016.

    Massi in Tina sta pač poslovneža. Tina je produkt, Massi pa tržnik tega produkta. Pozabite na neka čustva, ki naj bi jih imela do Slovenije. Nimata jih. Morda jih je imela nekoč Tina sama. S konceptom Massi je to pozabljeno. ...prikaži več Lepo je Massi, oziroma njegovi, izračunal koliko bo več gledalcev, tako onih v živo kot na TV in koliko to prinese več posrednega in neposrednega zaslužka organizatorjem in sponzorjem in Massi hoče del tega denarja. Zakaj bi pustil ta višek denarja SZS in organizatorjem, če pa 30% več folka pride in bo gledalo ta dogodek zaradi Tine. No, takšna je verjetno njegova logika. Tina pa itak mora bit tiho. Ona smuča. To je to.

  • Papaja Popi 15:09 16.december 2016.

    Ilka Štuhec, pokaži Tini, da ni edina dobra, da si še boljša.

  • Avatar praufo
    praufo 15:19 16.december 2016.

    kaj porečeš potem, ko se bo zgodba ponovila ? hmm ... danes se vse vrti okol keša, pozab na socializem

  • Žurnalček 15:31 16.december 2016.

    Sedaj mi je jasen , da je bil škandal na OI v Soćiju , ko je sama skoćila na oder in ne skupaj z Gisinovo NAMEREN , kajti slika same na odru je toćno 2x dražja kot slika skupaj z ...prikaži več Gisinovo ! SRAMOTA !

  • Žurnalček 15:32 16.december 2016.

    makaronar spel se !

  • Žurnalček 15:35 16.december 2016.

    Bi će se sam prijavi in ga nobeden ne prosi !

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:35 16.december 2016.

    Nesporno je vrhunska smučarka,samo obnašanje in komunikacija je pa popolnoma mimo lika vrhunske športnice.Svoje je dodal še makaronar,ki je po značaju še slabši,kot pa Tina.In ko združiš taka dva skupaj je logično samo eno in to,da se taki ne smejo razmnoževat,žal.

  • Tupamaros 15:45 16.december 2016.

    Ilka je dobta ni ka,j vendar je to šele 1 mesec. Vendar bo rekord v osvojenih točkah še nekaj let nespremenjen, Tudi naslov ekstra šampionke bo Ilka težko izenačila.

  • Janez_53 15:46 16.december 2016.

    Razčisti najprej pri sebi. Tina je izpustila celo sezono. Rekla pa je, da bi se rada na Pohorju POSLOVILA od svojih navijačev! Masi pa bi rad POKASIRAL za slovo??? Je to korekten odnos do Tininih navijačev???

  • blayo 16:31 16.december 2016.

    Jaz ne vidim da bi na strani Tine Maze nastala kakšna nepopravljiva škoda. Čez par mesecev se tegale "incidenta" nihče več ne bo spomnil.Kakšna Amerika??? Še Mikaele Shiffrin ali Lindsey Vonn tam praktično nihče ne pozna.

  • Papaja Popi 16:32 16.december 2016.

    Ne gre se za to, da bi Ilka hotela kaj izenačiti.Po tem nima potrebe.Poanta je v tem, da Tina pač ni edina, ki je dobra.

  • snupy 11 17:12 17.december 2016.

    Ja časi ko je Vugrinec za zmago dobil jadrnico in privez v Portorožu za pet let Mateja Svet pa multipraktik so na žalost naših političnih parazitov mimo. Masi je biznismen in se ne pusti žejnega peljati čez vodo, tudi kar ...prikaži več se sponzerjev tiče je v veliki meri prav on prispeval da je po njegovi zaslugi SZS dobila prekleto veliko denarja. Za zadnji nastop sta samo milka in rauch pripravljena plačati vsak po pol milijona € ker pa po pogodbi mislim da 10% pripada avtomatsko Tini je fovšija na naši SZS nepopisna saj oni ne bi dali nič. Če Tina ne nastopi in se sponzorji umaknejo bo blagajna SZS prikrajšana za najman 900 tisoč samo od dveh sponzorjev da ne naštevam koliko manj bo gledalcev in še drugih manjših sponzorjev, ja dragi tako gre to danes Tina je blagovna znamka ki je vredna zlata, mi pa se do nje obnašamo kot z plesnivim kruhom.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.