Oglasil se je! Porzignis o tem, ali zapušča Dončića

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Je latvijski center na izhodnih vratih Dallasa?
Oglej si celoten članek

Na današnji tekmi med Dallas Mavericks in New Jersey Nets naj bi se na igrišča po lažji poškodbi hrbta vrnil Kristaps Porzingis. Dvotedenska odsotnost latvijskega zvezdnika je sovpadala s pojavom govoric, da v Dallasu resno razmišljajo o njegovi prodaji.

Poročanje ameriških medijev je najprej demantiral lastnik franšize Mark Cuban, kasneje pa še trener Rick Carlisle. Slednji je sicer namignil, da je njegov odgovor pogojen z izjavo Cubana.

O možnosti selitve je zdaj spregovoril tudi glavni akter. V odzivu ni bil niti približno tako nesporeden kot Cuban, iz njegovih besed pa je moč razbrati, da se na tej fronti res dogajajo določeni premiki.

Odziv vodstva Je Porzingis zgodovina? Besede iz Dallasa dajo misliti

"To je nekako prišlo ven. Zdaj je, kar je," je razkritje informacij, ki so jih v moštvu označili za netočne, obžaloval Porzingis. "Nisem preveč zaskrbljen. To lahko samo zmoti mojo koncentracijo. Ne vem, kaj se dogaja v zakulisju. V tem trenutku ne morem prav veliko storiti. Osredotočen sem na delo s svojimi soigralci, da postanem boljši košarkar," je dejal Latvijec in s tem dal jasno vedeti, da se bo o njegovi usodi odločalo za zaprtimi vrati klubskih pisarn.

Foto: Twitter Kristaps Porzingis Luka Dončić

 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.