Ogromno število NBA košarkarjev na novo okuženih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V NBA je bilo kar 16 ljudi na novo pozitivnih na koronavirus.
Oglej si celoten članek

Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA in sindikat igralcev sta sporočila, da je bilo od 302 testov na novi koronavirus pozitivnih 16 igralcev. V ligi pa niso razkrili, za katere igralce gre.

Odločitev Dončićev soigralec ne želi nadaljevati NBA sezone v Orlandu

Testiranja so zahtevali za nadaljevanje sezone 2019/20, ki se bo predvidoma začelo prihodnji mesec v Orlandu. Vsak igralec, ki je pozitiven na covid-19, bo ostal v samoosamitvi, dokler ne bo izpolnil zahtev zdravstvenega protokola.

Sezona NBA je bila sicer prekinjena 11. marca, ko je bil pozitiven Utahov Rudy Gobert.

V pripravah na načrtovano nadaljevanje sezone so moštva ta eden začela testiranja za vse igralce in nekaj drugega osebja klubov.

Malcolm Brogdon iz Indiane in Jabari Parker ter Alex Len iz Sacramenta so ta teden objavili, da so pozitivni na virus, a vsi pričakujejo, da bodo igrali v nadaljevanju sezone.

Pozitivni Še trije NBA zvezdniki zboleli za koronavirusom Panika Koronavirus prodira v NBA, okužen Dončićev dober prijatelj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.