Šport > Košarka
797 ogledov

Ogromno število NBA košarkarjev na novo okuženih

Covid-19 Profimedia
V NBA je bilo kar 16 ljudi na novo pozitivnih na koronavirus.

Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA in sindikat igralcev sta sporočila, da je bilo od 302 testov na novi koronavirus pozitivnih 16 igralcev. V ligi pa niso razkrili, za katere igralce gre.

luka dončić Odločitev Šport Dončićev soigralec ne želi nadaljevati NBA sezone v Orlandu

Testiranja so zahtevali za nadaljevanje sezone 2019/20, ki se bo predvidoma začelo prihodnji mesec v Orlandu. Vsak igralec, ki je pozitiven na covid-19, bo ostal v samoosamitvi, dokler ne bo izpolnil zahtev zdravstvenega protokola.

Sezona NBA je bila sicer prekinjena 11. marca, ko je bil pozitiven Utahov Rudy Gobert.

V pripravah na načrtovano nadaljevanje sezone so moštva ta eden začela testiranja za vse igralce in nekaj drugega osebja klubov.

Malcolm Brogdon iz Indiane in Jabari Parker ter Alex Len iz Sacramenta so ta teden objavili, da so pozitivni na virus, a vsi pričakujejo, da bodo igrali v nadaljevanju sezone.

Malcolm Brogdon Pozitivni Šport Še trije NBA zvezdniki zboleli za koronavirusom žoga nba logo Panika Šport Koronavirus prodira v NBA, okužen Dončićev dober prijatelj
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice