Đoković blizu zaključka kariere

Foto: Profimedia
Prijatelj ter član ekipe teniškega asa Novaka Đokovića je razkril, da se je slednji tekom svoje krize spogledoval s končanjem kariere.
Oglej si celoten članek

Nekdanji italijanski profesionalni igralec tenisa ter sedanji strokovni svetovalec Filippo Volandri je po po koncu finalnega obračuna v Wimbledonu, v katerem je Novak Đoković osvojil še svoj 13. naslov za grand slam, podal zanimivo izjavo.

Veselje Srba Đokovićevo slavje v Wimbledonu

Volandri je izpostavil dogodek izpred parih mesecev, ko je Đoković po izpadu iz turnirja v Miamiju sporočil svojim sodelavcem, da zapušča tenis.

"To je resnično uresničitev sanj, če vzamete v obzir, da je po turnirju v Miamiju Đoković izjavil: 'Poslušajte, moram se pogovoriti s sponzorji, toda nisem prepričan, če želim nadaljevati z igranjem tenisa.' On je v tem trenutku resnično razmišljal o koncu kariere," je za Sky Sports izjavil Volandri.

Volandri naj bi po tem dogodku za nasvet vprašal Fabia Fogninija, s katerim sta se strinjala, da Đoković potrebuje zgolj zmagi v kakšnih dveh dobrih dvobojih, pa si bo povrnil samozavest.

"Seveda nisva pričakovala, da bo kar ponovno osvojil Wimbledon. Toda vse od tretjega kola proti Kyla Edmunda smo videli izboljšanega Đokovića. Dvoboj proti Rafaelu Nadalu pa je bil eden izmed najlepših dvobojev v zadnjih dveh letih," je zaključil Volandri.

Wimbledon Đoković in Nadal odigrala epski polfinale

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.