Đoković bo izpustil Beograd

Foto: EPA
Foto: EPA
Novak Đoković je v nedeljo izgubil v finalu turnirja v Monte Carlu, danes pa sporočil, da bo izpustil domači turnir v Beogradu.
Oglej si celoten članek

Številka ena svetovnega tenisa Novak Đoković je danes sporočil, da se ne bo udeležil turnirja ATP v Beogradu, ki bo na sporedu 30. aprila. Po temeljitem premisleku in pogovoru z družino se je 24-letnik odločil, da potrebuje počitek. Ob tem se bo posvetil pripravam na masters, ki bo prihodnji mesec v Madridu.

"Nemogoče je igrati tenis, medtem ko so moje misli drugje," je zaupal Đoković po nedeljskem porazu v Monte Carlu proti večnemu tekmecu, Špancu Rafaelu Nadalu.

Srba je prejšnji teden razžalostila novica o smrti dedka, na katerega je bil močno navezan in to je tudi eden od glavnih razlogov za nekajdnevni počitek. "Da ne bom prisoten na domačem turnirju, je bila ena od najtežjih odločitev v karieri," je še povedal ljubljenec srbskega občinstva.

Turnir ATP v Beogradu se bo začel 30. aprila in zaključil 6. maja. Nagradni sklad pa znaša 418.700 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.