Šport
23 ogledov

Đoković bo izpustil Beograd

Novak Đoković dedek smrt EPA
Novak Đoković je v nedeljo izgubil v finalu turnirja v Monte Carlu, danes pa sporočil, da bo izpustil domači turnir v Beogradu.

Številka ena svetovnega tenisa Novak Đoković je danes sporočil, da se ne bo udeležil turnirja ATP v Beogradu, ki bo na sporedu 30. aprila. Po temeljitem premisleku in pogovoru z družino se je 24-letnik odločil, da potrebuje počitek. Ob tem se bo posvetil pripravam na masters, ki bo prihodnji mesec v Madridu.

"Nemogoče je igrati tenis, medtem ko so moje misli drugje," je zaupal Đoković po nedeljskem porazu v Monte Carlu proti večnemu tekmecu, Špancu Rafaelu Nadalu.

Srba je prejšnji teden razžalostila novica o smrti dedka, na katerega je bil močno navezan in to je tudi eden od glavnih razlogov za nekajdnevni počitek. "Da ne bom prisoten na domačem turnirju, je bila ena od najtežjih odločitev v karieri," je še povedal ljubljenec srbskega občinstva.

Turnir ATP v Beogradu se bo začel 30. aprila in zaključil 6. maja. Nagradni sklad pa znaša 418.700 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.