Đoković prek Ferrerja nazaj v igro za prvo mesto

Foto: EPA Ferrer Đoković Pariz masters ATP Foto: EPA Ferrer Đoković Pariz masters ATP Foto: EPA Ferrer Đoković Pariz masters ATP Foto: EPA Ferrer Đoković Pariz masters ATP Foto: EPA Ferrer Đoković Pariz masters ATP Foto: EPA Ferrer Đoković Pariz masters ATP Foto: EPA Ferrer Đoković Pariz masters ATP
Novak Đoković je v finalu pariškega mastersa ugnal Davida Ferrerja brez izgubljenega niza. Srb se bo naslednji ponedeljek spet lahko prevzel na prvo mesto na lestvici ATP.
Oglej si celoten članek

Srb Novak Đoković je zmagovalec teniškega turnirja ATP v Parizu z nagradnim skladom 3,2 milijona evrov. Drugi nosilec je v finalu ugnal tretjepostavljenega Španca Davida Ferrerja s 7:5 in 7:5. Za Đokovića je to 40. turnirski naslov v karieri.

Đoković je v obeh nizih zaostajal, toda v obeh mu je uspelo narediti preobrat. Ferrer je najslabše odigral deseti igri v obeh nizih, ko je serviral za zmago. Đoković je to unovčil in zdaj v medsebojnih dvobojih vodi s 16:10.

Srbski tenisač je z zmago v Parizu obdržal možnost, da po zaključnem turnirju sezone v Londonu, ta se začne v ponedeljek, znova zasede prvo mesto na lestvici ATP.

Pariz, masters ATP (3,2 milijona EUR), finale:

Novak Đoković (Srb/2) : David Ferrer (Špa/3) 7:5, 7:5.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.