Đoković prihaja na Rafov teritorij

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljši tenisač sveta Novak Đoković je odlično začel letošnjo sezono in tudi ubranil naslov na prvem grand slamu sezone v Avstraliji, zdaj pa se počasi začenjajo turnirji na pesku, kjer je najmočnejši Rafael Nadal.
Oglej si celoten članek

"Začetek sezone na pesku bo zelo zanimiv. Đoković je odlično začel novo sezono, a zdaj prihaja na Rafov teritorij. Čeprav je lani srbski tenisač dobil Nadala na nekaterih dvobojih na pesku, pričakujem, da bo Rafa ta trend v prihodnjih dveh mesecih obrnil sebi v prid," pred začetkom peščenega dela sezone napoveduje nekdanji španski tenisač Carlos Moya.

"Zelo težko mi je bilo, ko sem videl, kako koleno muči mojega prijatelja, da je moral predati polfinale v Miamiju. Kolikor ga poznam, sem prepričan, da bo kar najbolje pripravljen dočakal turnirje na pesku," je dodal Španec in za konec še pristavil: "Oni se ne obremenjujejo s statistiko in rivalstvom. Zanje je to teniški vsakdan, ker jih na vsakem turnirju čaka borba za dober rezultat."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.