Šport
26 ogledov

Đoković prihaja na Rafov teritorij

Novak Đoković EPA
Najboljši tenisač sveta Novak Đoković je odlično začel letošnjo sezono in tudi ubranil naslov na prvem grand slamu sezone v Avstraliji, zdaj pa se počasi začenjajo turnirji na pesku, kjer je najmočnejši Rafael Nadal.

"Začetek sezone na pesku bo zelo zanimiv. Đoković je odlično začel novo sezono, a zdaj prihaja na Rafov teritorij. Čeprav je lani srbski tenisač dobil Nadala na nekaterih dvobojih na pesku, pričakujem, da bo Rafa ta trend v prihodnjih dveh mesecih obrnil sebi v prid," pred začetkom peščenega dela sezone napoveduje nekdanji španski tenisač Carlos Moya.

"Zelo težko mi je bilo, ko sem videl, kako koleno muči mojega prijatelja, da je moral predati polfinale v Miamiju. Kolikor ga poznam, sem prepričan, da bo kar najbolje pripravljen dočakal turnirje na pesku," je dodal Španec in za konec še pristavil: "Oni se ne obremenjujejo s statistiko in rivalstvom. Zanje je to teniški vsakdan, ker jih na vsakem turnirju čaka borba za dober rezultat."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.