Đoković se maščeval Špancu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Đoković brez težav šestič v finalu Wimbledona.
Oglej si celoten članek

Na sveti travi v Londonu je znan prvi finalist tretjega turnirja za veliki slam v sezoni. V finale se je brez večjih težav uvrstil branilec naslova Novak Đoković. Prvi nosilec turnirja z nagradnim skladom skoraj več kot 42 milijona evrov je v polfinalu s 3:1 v nizih, s 6:2, 4:6, 6:3, 6:2 odpravil Španca Roberta Bautista Aguta, kateri je dobil zadnja dva medsebojna obračuna.

Srbski teniški igralec bo še šestič zaigral v finalu Wimbledona, ki ga je doslej dobil v letih 2011, 2014, 2015 in 2018.

Edinkrat doslej, ko je Đoković izgubil v finalu Wimbledona, je bilo na turnirju leta 2013, ko ga je ugnal britanski adut Škot Andy Murray, ki letos zaradi težav s kolkom ni zaigral v posamični konkurenci.

Prvi teniški lopar svetovne jakostne lestvice ATP bo v teniški poslastici za še peti naslov v Wimbledonu prekrižal lopar z boljšim iz polfinalnega dvoboja med drugim in tretjim nosilcem, Švicarjem Rogerjem Federerjem in Špancem Rafaelom Nadalom.

Wimbledon Ženski Finale 
v soboto, 13.07.2019, ob 15:00 na SK1 


Wimbledon Moški Finale 
v nedeljo, 14.07.2019, ob 15:00 na SK1 

Wimbledon Halepovi uspelo le enkrat, od takrat plačuje davek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.