Đoković se prebuja v pravem trenutku

Foto: Profimedia
Novak Đoković je zmagovalec travnatega turnirja v Eastbournu.
Oglej si celoten članek

Srb Novak Đoković je v finalu teniškega turnirja ATP v angleškem Eastbournu, kjer je bil prvi nosilec, s 6:3 in 6:4 gladko premagal Francoza Gaela Monfilsa, drugega igralca turnirja. Dvoboj med trenutno četrtim loparjem sveta in 16. igralcem s svetovne lestvice ATP je trajal uro in 16 minut.

Nekdanja številka ena svetovnega moškega tenisa in trikratni zmagovalec Wimbledona v letih 2011, 2014 in 2015 doslej še ni slavil turnirske zmage v Eastbournu, ki je generalka za tretji grand slam sezone. Đoković je po zmagi januarja v Dohi dobilo šele drugi turnir v tem letu, v dvobojih z Monfilsom pa sedaj vodi s 14:0.

"Že kar nekaj časa je od takrat, ko sem nazadnje zmagal. A zdaj sem spet dosegel pravo raven. Takšno je pač življenje, ki postavlja določene izzive," je dejal po zmagi in pohvalil prireditelje turnirja v Eastbournu: "Ne izključujem možnosti, da bi se sem še vrnil. To je dobra priprava za Wimbledon, sam pa bom od tu odnesel predvsem dobro mero samozavesti."

ATP 250, Eastbourne, finale:

Novak Đoković (Srb/1) - Gael Monfils (Fra/2) 6:3, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:02 2. Julij 2017.

    Pa kaj to mene briga a se prebuja al ne , zarado meni lahko še naprej spi ! Jes vam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.