Đoković znorel nad navijačem: "Našel te bom po dvoboju zaradi tega, verjemi!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najboljši teniški igralec na svetu se je tekom dvoboja na OP ZDA skregal z enim izmed navijačev.
Oglej si celoten članek

Novak Đoković je v osmini finala letošnjega OP ZDA izpadel proti Stanu Wawrinki, potem ko je ob rezultatskem zaostanku z 0:2 (4:6, 5:7, 1:2) predal dvoboj, gledalci pa so ga z igrišča pospremili z glasnimi žvižgi.

OP ZDA Đoković ob žvižgih zapuščal stadion

Toda to ni bila prva Đokovićeva neprijetna situacija z gledalci na letošnjem US Openu, saj se je že v prejšnjem kolu kar tekom dvoboja z Denisom Kudlo močno sporekel z enim izmed navijačev, ki je Đokovića močno vrgel iz ritma.

Ni znano, kaj točno je gledalec rekel Đokoviću, toda očitno je bilo, da Srbu ni bilo vseeno, tako da je besen krenil proti navijaču, njegove besede pa so bile ujete tudi na tv kameri.

"Našel te bom po dvoboju, verjemi mi!" je Đoković zabrusil neznani osebi, proti kateri je tudi preteče gestikuliral s prstom.

Đoković po tekmi ni želel razkriti, kaj mu je zaklical gledalec, izpostavil pa je, da mu je v resnici s tem pomagal:

"To naj ostane med nama. Toda zagotovo mi je pomagal. On se še sam tega ne zaveda, toda pomagal mi je. Ne želim govoriti o tem, toda verjamem, da mi je napravil uslugo, kljub temu da si tega ni želel. Napravi mi je ogromno uslugo!" je večkrat ponovil Đoković.

Legenda: "Đoković? On je igralec, celo boljši od De Nira!"

Srb je nato gledalca še obtožil, da je verjetno popil preveč alkohola: "Večer v New Yorku, ljudje vas povlečejo v to. Nekaj dečkov je očitno popilo več pijače, kot bi smeli. Toda vse se je zame končalo odlično."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.