Okrnjeni svetovni prvaki

Foto: Žurnal24 Fernando Torres bo izpustil prihajajoči tekmi z Litvo in Škotsko. (Foto: Reuters
Številne reprezentance bodo v kvalifikacijah za EP oslabljene zaradi poškodb zvezdnikov. Španska reprezentanca se bo proti Litvi in Škotski predstavila brez napadalca Fernanda Torresa.
Oglej si celoten članek

Selektor španske reprezentance Vicente del Bosque je zaradi poškodb Fernanda Torresa, Xavija, Jesúsa Navasa in Pedra Rodrígueza pred nadaljevanjem kvalifikacij za Euro 2012 na seznam uvrstil nekaj novih imen.

Napadajo vodilne
Vrzel bodo zapolnili Aritz Aduriz, Pablo Hernández (oba Valencia), Borja Valero in Bruno Soriano (oba Villareal). Pred svetovnimi prvaki je obračun z vodilnima ekipama kvalifikacijske skupine 1. Najprej bodo v Salamanci gostili Litvo, nato pa bodo gostovali v Glasgowu.

Turški zvoki v Berlinu
Nemce je šokirala novica, da bo na tokratni reprezentančni akciji zaradi poškodbe gležnja manjkal kreator igre Bastian Schweinsteiger. Že tako pokvarjen dan je poslabšala novica domače nogometne zveze, da je bilo za petkovo tekmo proti Turčiji v Berlinu vsaj 30 tisoč vstopnic prodanih v prestolnici živeči turški manjšini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.