Šport > Nogomet
17 ogledov

Okrnjeni svetovni prvaki

Fernando Torres bo izpustil prihajajoči tekmi z Litvo in Škotsko. (Foto: Reuters Žurnal24 main
Številne reprezentance bodo v kvalifikacijah za EP oslabljene zaradi poškodb zvezdnikov. Španska reprezentanca se bo proti Litvi in Škotski predstavila brez napadalca Fernanda Torresa.

Selektor španske reprezentance Vicente del Bosque je zaradi poškodb Fernanda Torresa, Xavija, Jesúsa Navasa in Pedra Rodrígueza pred nadaljevanjem kvalifikacij za Euro 2012 na seznam uvrstil nekaj novih imen.

Napadajo vodilne
Vrzel bodo zapolnili Aritz Aduriz, Pablo Hernández (oba Valencia), Borja Valero in Bruno Soriano (oba Villareal). Pred svetovnimi prvaki je obračun z vodilnima ekipama kvalifikacijske skupine 1. Najprej bodo v Salamanci gostili Litvo, nato pa bodo gostovali v Glasgowu.

Turški zvoki v Berlinu
Nemce je šokirala novica, da bo na tokratni reprezentančni akciji zaradi poškodbe gležnja manjkal kreator igre Bastian Schweinsteiger. Že tako pokvarjen dan je poslabšala novica domače nogometne zveze, da je bilo za petkovo tekmo proti Turčiji v Berlinu vsaj 30 tisoč vstopnic prodanih v prestolnici živeči turški manjšini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.