Okužen tudi morda največji superzvezdnik na svetu

Foto: Epa
Foto: Epa
Covid-19 je posegel v življenje številnih športnikov, veliki zvezdniki niso izjema.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je bil pozitiven na testiranju za covid-19, so sporočili iz portugalske nogometne zveze. 35-letnik se je v zadnjih dneh nahajal na zboru reprezentance.

Zvezdniške težave Cristiano Ronaldo žrtev tatov

Portugalska je sredi preteklega tedna odigrala prijateljsko tekmo s Španijo v Lizboni (0:0), nekaj dni kasneje pa se je v okviru Lige narodov v Parizu pomerila s Francijo (0:0).

Napadalec torinskega Juventusa je igral na obeh tekmah, obe preizkušnji je začel v prvi postavi izbrane vrste.

"Reprezentant je v redu, ne kaže simptomov bolezni in je v samoosamitvi. Po njegovem testu so vsi drugi igralci prestali nova testiranja in so negativni," so pri portugalski zvezi zapisali v sporočilu za javnost.

Liga narodov Remi v Parizu, Belgija padla na Wembleyu

Aktualni evropski prvaki se bodo, seveda brez Ronalda, v sredo doma udarili s Švedsko. Po treh tekmah so na vrhu skupine A3 s sedmimi točkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.