Šport > Nogomet
10691 ogledov

Cristiano Ronaldo žrtev tatov

Cristiano Ronaldo Profimedia
Portugalski zvezdnik je med igranjem za reprezentanco utrpel premoženjsko škodo.

Eden najboljših nogometašev vseh časov Cristiano Ronaldo sredinega večera ne bo ohranil v lepem spominu. V Lizboni je na prijateljski tekmi Portugalske in Španije (0:0) ostal brez zadetka in zmage, nato pa je izvedel še eno slabo novico.

ronaldo ramos Spet prijatelja Šport Ronaldo in Ramos zaradi Modrića nista govorila dve leti

Njegovo hišo v Funchalu na Cristianovem domačem otoku Madeiri so namreč obiskali tatovi. Ti so vdrli v objekt in odnesli nekaj predmetov, ki sicer nimajo velike vrednosti, poročajo lokalni mediji.

Tatovi naj bi vdrli skozi zadnja vrata in domovanje napadalca Juventusa zapustili po le nekaj minutah, so še navedli mediji na Madeiri.

Cristiano Ronaldo vila Madeira | Avtor: Profimedia Profimedia

cristiano ronaldo Krinka Šport Rus razburkal javnost: "Ronaldo ima rad moške, dobil sem 100.000 ..."

Med odtujenimi predmeti je bil tudi Ronaldov podpisan dres, ki je bil namenjen za obdarovanje oziroma dobrodelne namene.

Ukradenih je bilo še nekaj stvari, a nič posebej dragocenega za multimilijonarja, kakršen je Ronaldo. Ta ima na letni ravni več skoraj 40 milijonov evrov plače, ogromno pa mu prinesejo še različne druge poslovne dejavnosti.

Komentarjev 1
  • Albatroz 07:17 09.oktober 2020.

    Prav tak naj ima nekaj viška, za 1000 let življenja pa res nerabi prihrankov. Za njega bi morale biti vse usluge 500% dražje da bi bilo pravično.