Šport > Nogomet
4860 ogledov

Ronaldo in Ramos zaradi Modrića nista govorila dve leti

ronaldo ramos Epa
Stare zamere so, kot kaže, zgodovina.

Sinoči sta se v Lizboni na prijateljki tekmi pomerili reprezentanci Španije in Portugalske. Tekma se je končala z neodločenim izidom (0:0).

Pred obračunom so se novinarji španske Marce razpisali o domenvno slabih odnosih med nekdanjima soigralcema pri Realu, Cristianom Ronaldom in Sergiom Ramosom.

Po navedbah španskih novinarjev se nekoč dobra prijatelja nista slišala že več kot dve leti, glavni razlog pa naj bi bila Ronaldova nešportna reakcija ob zmagoslavue Luke Modrića v glasovanju za zlato žogo.

Portugalec naj bi kapetanu Reala zameril, ker je takrat izrazil podporo hrvaškemu zvezdniku.

cristiano ronaldo Kršil odlok Šport Ronaldo zabredel v težave, grozijo mu sankcije

"Seveda sem razočaran. Na igrišču sem naredil vse, da bi osvojil zlato žogo. Številke ne lažejo. A tudi če nisem zmagal, zaradi tega nisem nič manj srečen. Imam čudovite ptrijatelje in družino, igram za enega najboljših klubov na svetu. Čestitke Luki Modriću. Zaslužil si je nagrado. Naslednje leto bom poskusil znova. Kaj pričakujete od mene, da bom odšel domov in jokal?" je takrat povedal aktualni napadalec stare dame.

Ronaldo, ki je v devetih letih z Realom osvojil dve ligaški kroni, dva pokala in štiri lige prvakov, se je leta 2018 preselil k Juventusu, kjer je dvakrat zapored slavil v Serie A. Z Ramosom odtlej nista bila v stikih, sinoči pa naj bi se v Lizboni po dolgem času spet srečala iz oči v oči.

Na zelenici se tokrat nista pomerila, saj je Ronaldo igro zapustil v 73. minuti, medtem ko je Ramos s klopi vstopil šele v 82. Po tekmi sta se sestala v garderobi, srečanje pa minilo v prijateljskem vzdušju. Ronaldu je Ramosu celo podaril svoj dres s posvetilom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.