Šport > Nogomet
37721 ogledov

Rus razburkal javnost: "Ronaldo ima rad moške, dobil sem 100.000 ..."

cristiano ronaldo Epa
Ruski poslovnež je šokiral s trditvami o spolni usmerjenosti Cristiana Ronalda.

Rus Peter Listerman, lastnik VIP ženitne posredovalnice, je šokiral s trditvami, da je Cristiano Ronaldo v resnivci homoseksualec in da je bila njegova zveza z rusko manekenko Irino Shayk zgolj predstava za javnost.

Ronaldo je trenutno v zvezi z Gerogino Rodriguez, s katero imata štiri otroke, enega biološkega, Listerman pa kljub temu vztraja, da ima napadalec Juventusa v resnici rad moške.

"Spoznal sem Ronalda in Irino. Potreboval je krinko, ker ima rad mlade moške. Odnos jima je prinesel vzajemno korist. Irina je potrebovala prepoznavnost, Ronaldo pa ni želel razočarati svojih navijačev, zato si je našel lepo dekle," je povedal Rus.

"Med njima ni bilo odnosa. Če je bil, je bil to zgolj slučaj. Igrala sta vlogi, jaz pa sem dobil 100.000 dolarjev, ker sem ju povezal," je dodal Listerman.

Pred nekaj leti je veliko prahu dvignila novica, da naj bi bil Ronaldo v zvezi z maroškim kickbokserjem Badrom Harijem, a konkretnih dokazov za to ni bilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling loved ❤️😘

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que afortunada me siento ❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 
Komentarjev 3
  • MihaPu 14:38 03.oktober 2020.

    Kaj se je zgodilo s tistim, da Ronalda toži ena golddiggerka, ker jo je posilil in rekel da jo ne bo bolelo, ko ga je pokazal svojega orjaka? Naslov je takšen kot si ga bolani pedri želijo, da lahko sanjajo ...prikaži več svoje bolane fantazije, da jim bo življenje v tej sprijenosti in bolezni potekalo lažje.

  • Waltter 12:30 03.oktober 2020.

    OK toti Ruse je dobil 5 min slave, sedaj se pa lahko vrne k svojemu litru vodke nazaj. Pa jutri je nov dan in bo mogoce na vrsti kdo drug. Ce bi Ronaldo hotel imeti krinko bi pac sel na ...prikaži več eno zabavo in bi odvlekel pac eno bolj znano manekenko pa basta, za to ne bi rabil napol zapitega Rusa in placati 100.000 eur...

  • gregor51 12:00 03.oktober 2020.

    itaq da je smrad