Okužena cela družina enega najboljših smučarjev

Foto: Epa
Foto: Epa
Zvezdnik domneva, da so se vsi okužili v hotelu v Courchevelu.
Oglej si celoten članek

Francoski smučarski zvezdnik Alexis Pinturault, dvakrat drugi v skupnem seštevku svetovnega pokala, je bil spomladi okužen s koronavirusom. 

"Drži. Ne le jaz. Okužila se je cela družina, žena, oče, brat. A nismo imeli nikakršnih težav in smo vse dobro prestali," je v intervjuju za časnik Kronenzeitung povedal smučar.

Covid-19 Spet slabši podatki glede okužb pri nas

Pinturault domneva, da so se vsi okužili v hotelu v Courchevelu. "To je turistični kraj, kamor prihaja veliko ljudi. V Franciji to ni drugače, kot drugje. Bilo je veliko ljudi in konec marca še nismo imeli nikakršnih ukrepov. Tam smo se očitno okužili," pravi Francoz, ki se na novo sezono pripravlja na Tirolskem.

Kot pravi, posledic ne čuti, izjema je malce slabši čut okusa. "Vse je v redu. Še enkrat sem se dal preveriti v Salzburgu. Vse je normalno, tudi krvna slika. Zdrav sem in to je najbolj pomembno. Imam tudi protitelesa za novi koronavirus. Seveda pa še nihče ne ve, koko dolgo mi bo to koristilo. Morda pol leta, leto, dve ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.