Olić iz Bayerna v L'pool?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po pisanju angleških medijev naj bi se Liverpool zanimal za storitve hrvaškega napadalca Ivice Olića, ki je v zadnjih dneh izrazil nezadovoljstvo s svojim statusom na Bavarskem. Prestop bi se lahko zgodil že v zimskem prestopnem roku.
Oglej si celoten članek

Ivico Olića pogodba z Bayernom veže le še do konca letošnje sezone, nato pa bo hrvaški napadalec prost igralec. Več kot očitno 32-letnik ne bo ostal na Bavarskem, kjer se po hudi poškodbi nikakor ne more prebiti v najboljšo enajsterico. Trenutno sta v prednosti z desetimi zadetki prvi strelec Bundeslige Mario Gomez in Thomas Müller. Olić je v preteklih dneh že večkrat dejal, da želi drugam, če na Allianz Areni ne bo dobil dovolj priložnosti. Ob teh besedah so z ušesi zastrigli predvsem pri Liverpoolu, ki si Hrvata želijo videti v svoji ekipi. Po oceni spletne strani Transfermarket se cena Olić giblje okoli 5,5 milijona evrov. Prestop bi se utegnil zgoditi že v zimskem prestopnem roku, najkasneje pa poleti.

"Če še naprej ne bomo dobivali prave priložnosti, bomo morali začeti razmišljati o odhodu iz Bayerna. Nikoli nisem bil zadovoljen z gretjem klopi in zagotovo ne morem biti niti v jeseni svoje kariere. Če ne morem igrati v Bayernu, si bom poiskal drug klub," je dejal nezadovoljni Ivica Olić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.