Šport > Nogomet
18 ogledov

Olić iz Bayerna v L'pool?

München Ivica Olic Olić Žurnal24 main
Po pisanju angleških medijev naj bi se Liverpool zanimal za storitve hrvaškega napadalca Ivice Olića, ki je v zadnjih dneh izrazil nezadovoljstvo s svojim statusom na Bavarskem. Prestop bi se lahko zgodil že v zimskem prestopnem roku.

Ivico Olića pogodba z Bayernom veže le še do konca letošnje sezone, nato pa bo hrvaški napadalec prost igralec. Več kot očitno 32-letnik ne bo ostal na Bavarskem, kjer se po hudi poškodbi nikakor ne more prebiti v najboljšo enajsterico. Trenutno sta v prednosti z desetimi zadetki prvi strelec Bundeslige Mario Gomez in Thomas Müller. Olić je v preteklih dneh že večkrat dejal, da želi drugam, če na Allianz Areni ne bo dobil dovolj priložnosti. Ob teh besedah so z ušesi zastrigli predvsem pri Liverpoolu, ki si Hrvata želijo videti v svoji ekipi. Po oceni spletne strani Transfermarket se cena Olić giblje okoli 5,5 milijona evrov. Prestop bi se utegnil zgoditi že v zimskem prestopnem roku, najkasneje pa poleti.

"Če še naprej ne bomo dobivali prave priložnosti, bomo morali začeti razmišljati o odhodu iz Bayerna. Nikoli nisem bil zadovoljen z gretjem klopi in zagotovo ne morem biti niti v jeseni svoje kariere. Če ne morem igrati v Bayernu, si bom poiskal drug klub," je dejal nezadovoljni Ivica Olić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.