Olimpija bo nasledila Barcelono

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ljubljanska Olimpija bo častni gost na proslavi 102. rojstnega dneva splitskega Hajduka. Zmaji bodo tako nasledili tudi slovito Barcelono, ki je na Poljudu gostovala leta 2011.
Oglej si celoten članek

Olimpija Ljubljana bo častni gost na rojstnodnevni proslavi splitskega Hajduka. Zmaji bodo 9. februarja gostovali na Poljudu v sklopu prireditev, ki bodo obeležile 102 leti od nastanka dalmatinskega nogometnega ponosa.

To bo tudi prva tekma "bilih" v Splitu v letu 2013. Varovanci Miša Krstičevića bodo pred obračunom z moštvom iz slovenske prestolnice na pripravah v Turčiji odigrali šest prijateljskih tekem ter še dve na turnirju v Gabeli na jugu BiH.

Kot zanimivost velja omeniti, da je 100. rojstni dan dalmatinskega kluba zaznamovala prijateljska tekma z Barcelono, ki se je končala brez golov.

Tako Hajduk kot Olimpija sta trenutno drugouvrščeni ekipi v svojih državnih prvenstvih. V HNL premočno vodi zagrebški Dinamo, v Prvi ligi pa Maribor.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.