Šport > Nogomet
94 ogledov

Olimpija bo nasledila Barcelono

Hajduk Split Barcelona Villa Reuters
Ljubljanska Olimpija bo častni gost na proslavi 102. rojstnega dneva splitskega Hajduka. Zmaji bodo tako nasledili tudi slovito Barcelono, ki je na Poljudu gostovala leta 2011.

Olimpija Ljubljana bo častni gost na rojstnodnevni proslavi splitskega Hajduka. Zmaji bodo 9. februarja gostovali na Poljudu v sklopu prireditev, ki bodo obeležile 102 leti od nastanka dalmatinskega nogometnega ponosa.

To bo tudi prva tekma "bilih" v Splitu v letu 2013. Varovanci Miša Krstičevića bodo pred obračunom z moštvom iz slovenske prestolnice na pripravah v Turčiji odigrali šest prijateljskih tekem ter še dve na turnirju v Gabeli na jugu BiH.

Kot zanimivost velja omeniti, da je 100. rojstni dan dalmatinskega kluba zaznamovala prijateljska tekma z Barcelono, ki se je končala brez golov.

Tako Hajduk kot Olimpija sta trenutno drugouvrščeni ekipi v svojih državnih prvenstvih. V HNL premočno vodi zagrebški Dinamo, v Prvi ligi pa Maribor.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.