Šport > Nogomet
47 ogledov

Nogometaši Olimpije obiskali Mestallo

mestalla nk olimpija valencia real madrid NK Olimpija
Nogometaši ljubljanske Olimpije so trenutno na pripravah v Španiji, med napornimi treningi pa so si privoščili tudi oddih. Zmaji so namreč v sredo zvečer obiskali tekmo španskega kraljevega pokala na Mestalli, kjer sta se pomerila domača Valencia in Real Madrid.

mestalla nk olimpija valencia real madrid | Avtor: NK Olimpija NK Olimpija
V sredo zvečer se je celotna odprava Olimpije iz Benidorma odpravila v bližnjo Valencio, kjer je bila na stadionu Mestalla na sporedu povratna tekma četrtfinala španskega pokala med domačimi netopirji in slovitim madridskim Realom. Po zmagi Reala na prvi tekmi z 2:0 se je drugo srečanje končalo brez zmagovalca (1:1) in uvrstitve v polfinale so se veselili gostje iz španske prestolnice.

"Ponudila se nam je fantastična priložnost, da smo lahko na delu v živo videli mojstra kot je Cristiano Ronaldo. Ogled tekme je bil vrhunec pozitivnega vzdušja, ki vlada v naši ekipi in smo jo fantom ponudili kot zanimivost, vsi pa so priložnost za ogled srečanja z veseljem zgrabili," je o obisku srečanja povedal trener Andrej Razdrh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.