Olimpija bo zadržala Šporarja in Zajca

Foto: SPS/NkOlimpija
Foto: SPS/NkOlimpija
Andraž Šporar, Miha Zajc, Nemanja Mitrović in Nik Kapun po besedah športnega direktorja Olimpije Milenka Aćimovića ostajajo člani kluba tudi v spomladanskem delu prvenstva.
Oglej si celoten članek

Športni direktor Olimpije Milenko Aćimović je zavrnil vse pogostejše govorice, da naj bi Andraž Šporar in Miha Zajc zapustila klub, v Stožicah pa ostajajata tudi Nemanja Mitrović in Nik Kapun

"Navkljub dejstvu, da za naše fante vlada ogromno zanimanje, so v tem trenutku pomembnejše tekmovalne ambicije kluba, ki jih bo lažje doseči z omenjenim kvartetom odličnih nogometašev," je pojasnil Ačimović, ki ne skriva zadovoljstva, da bodo Šporar, Zajc, Mitrović in Kapun tudi spomladi nosili zeleno-beli dres.

Tuji klubi želijo Olimpijine mladce 

Ačimović je v izjavi za javmost priznal, da je za kvartet upov prejel kar nekaj mamljivih ponudb, vendar te niso zadovoljile apetitov vodstva kluba: "Seveda godijo pohvale in konkretne visoke ponudbe predstavnikov uglednih klubov, ki bi si želeli imeti v svojem moštvu nadarjene Olimpijine nogometaše."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.