Šport
27 ogledov

Olimpija bo zadržala Šporarja in Zajca

Šporar Kalcer Radomlje Olimpija Ljubljana SPS/NkOlimpija
Andraž Šporar, Miha Zajc, Nemanja Mitrović in Nik Kapun po besedah športnega direktorja Olimpije Milenka Aćimovića ostajajo člani kluba tudi v spomladanskem delu prvenstva.

Športni direktor Olimpije Milenko Aćimović je zavrnil vse pogostejše govorice, da naj bi Andraž Šporar in Miha Zajc zapustila klub, v Stožicah pa ostajajata tudi Nemanja Mitrović in Nik Kapun

"Navkljub dejstvu, da za naše fante vlada ogromno zanimanje, so v tem trenutku pomembnejše tekmovalne ambicije kluba, ki jih bo lažje doseči z omenjenim kvartetom odličnih nogometašev," je pojasnil Ačimović, ki ne skriva zadovoljstva, da bodo Šporar, Zajc, Mitrović in Kapun tudi spomladi nosili zeleno-beli dres.

Tuji klubi želijo Olimpijine mladce 

Ačimović je v izjavi za javmost priznal, da je za kvartet upov prejel kar nekaj mamljivih ponudb, vendar te niso zadovoljile apetitov vodstva kluba: "Seveda godijo pohvale in konkretne visoke ponudbe predstavnikov uglednih klubov, ki bi si želeli imeti v svojem moštvu nadarjene Olimpijine nogometaše."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.