Šport
44 ogledov

Dva nova prišleka v zmajevem gnezdu

Milenko Aćimović Anže Petkovšek
Po prihodu Makedonca Aleksandra Lazevskega so se zmaji okrepili še z izkušenim vratarjem, 30-letnim Darkom Brljakom in defenzivnim vezistom Stjepanom Babićem.

Defenzivni vezist Stjepan Babić je nazadnje igral za zagrebška prvoligaša Dinamo in Lokomotivo ter Inter iz Zaprešiča, vratar Darko Brljak pa za Roltek Dob, Domžale, Gorico in Kalcer Radomlje.

"Glede na to, da imamo v tem trenutku na položaju defenzivnega vezista le dva nogometaša, Darijana Matića in Nika Kapuna, je razumljivo, da smo si želeli pripeljati še nekoga, ki bo enakovredno konkuriral za mesto v prvi enajsterici. Gre za zelo dobrega igralca, ki ima pri svojih 26 letih že kar nekaj izkušenj iz tujine," je o Babiću povedal športni direktor zmajev Milenko Aćimović in za Brljaka dodal: "Kar se prihoda Darka Brljaka tiče, fanta poznam že dalj časa, je kakovosten vratar, ki nam bo prišel še kako prav."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.