Olimpija ima novega napadalca

Foto: SPS/NK Olimpija Ljubljana Antonio Lukanović
Pri Olimpiji so povečali konkurenco v napadu.
Oglej si celoten članek

Trener Olimpije Ilija Stolica je po porazu, ko so Ljubljančani v prvem kolu državnega prvenstva z 0:2 klonili na gostovanju v Novi Gorici, potožil, da mu primankuje napadalcev. Odslej bo lahko računal na novo moč v napadu, Olimpija sicer na treh uradnih tekmah v tej sezoni še ni dosegla zadetka.

"Z veseljem sporočamo, da je pogodbo s slovenskimi državnimi in pokalnimi prvaki podpisal 20-letni hrvaški napadalec Antonio Lukanović. Nekdanji član Rijeke, Novare in Parma je že opravil prvi trening s soigralci, trenerju Stolici pa bo prvič na voljo na nedeljski prvenstveni tekmi v Krškem. 190 centimetrov visoki napadalec je podpisal triletno pogodbo," so o novi okrepitvi zapisali na uradni strani Olimpije.

Pri Olimpiji naj bi bil sicer tik pred odhodom Issah Abass, ostali napadalci pa so Andres Vombergar, ki je na presenečenje mnogih pristal na stranskem tiru, mladi Haris Kadrić in 31-letni Andrija Kaludjerović, ki še ni debitiral v dresu zmajev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.