Šport > Nogomet
318 ogledov

Olimpija ima novega napadalca

Antonio Lukanović SPS/NK Olimpija Ljubljana
Pri Olimpiji so povečali konkurenco v napadu.

Trener Olimpije Ilija Stolica je po porazu, ko so Ljubljančani v prvem kolu državnega prvenstva z 0:2 klonili na gostovanju v Novi Gorici, potožil, da mu primankuje napadalcev. Odslej bo lahko računal na novo moč v napadu, Olimpija sicer na treh uradnih tekmah v tej sezoni še ni dosegla zadetka.

"Z veseljem sporočamo, da je pogodbo s slovenskimi državnimi in pokalnimi prvaki podpisal 20-letni hrvaški napadalec Antonio Lukanović. Nekdanji član Rijeke, Novare in Parma je že opravil prvi trening s soigralci, trenerju Stolici pa bo prvič na voljo na nedeljski prvenstveni tekmi v Krškem. 190 centimetrov visoki napadalec je podpisal triletno pogodbo," so o novi okrepitvi zapisali na uradni strani Olimpije.

Pri Olimpiji naj bi bil sicer tik pred odhodom Issah Abass, ostali napadalci pa so Andres Vombergar, ki je na presenečenje mnogih pristal na stranskem tiru, mladi Haris Kadrić in 31-letni Andrija Kaludjerović, ki še ni debitiral v dresu zmajev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.