Šport > Nogomet
1872 ogledov

Pri Olimpiji prekinili pogodbo z igralcem

Nathan Oduwa Olimpija Ljubljana
Nov odhod iz vrst državnih prvakov.

"NK Olimpija Ljubljana sporoča, da je prekinil pogodbo z angleškim krilnim napadalcem Nathanom Oduwo. Nekdanji nogometaš Tottenhama je v letu in pol v dresu Olimpije zbral 25 nastopov in dosegel dva gola. Imel je precej težav s poškodbami, zato sta se obe strani strinjali, da je prekinitev pogodbe najboljša rešitev. Nathanu želimo veliko sreče in uspeha v nadaljevanju kariere," so zapisali na uradni strani Olimpije.

Ta je v sezono krenila zelo neuspešno. Doslej je odigrala tri tekme, izgubila dve in enkrat remizirala. Pod vodstvom novega trenerja Ilije Stolice zmaji še niso dosegli zadetka, včeraj so bili z 0:2 poraženi na gostovanju v Novi Gorici v uvodnem kolu državnega prvenstva. Po osvojeni dvojni kroni je sicer mesto glavnega trenerja izgubil Igor Bišćan, predsednik kluba Milan Mandarić pa ga je zamenjal, ker naj ne bi gojil dovolj napadalno igro ter je namenjal premalo časa mladim slovenskim igralcem.

"Danes malce slabša predstava iz naše strani, a slabše od mladih talentiranih slovenskih igralcev v dresu organiziranega kluba z jasno vizijo, cilji in poštenimi nameni resnično ne gre!" so se sicer po porazu z Gorico sarkastično odzvali najbolj goreči privrženci Olimpije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.