Olimpija imenovala novega trenerja

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Milan Mandarić je na klop ljubljanske ekipe postavil nekdanjega nogometaša Olimpije.
Oglej si celoten članek

Vlogo glavnega trenerja članskega moštva ljubljanske Olimpije je prevzel Robert Pevnik, dosedanji trener mladincev ljubljanskega kluba. "Odločitev je v skladu z novo strategijo Olimpije, ki predvideva dolgoročno opredelitev na lastne kadre," so sporočili iz kluba.

Pevnik, ki bo na trenerskem stolčku zamenjal Zorana Barišića, ki ga je klub odpustil po jesenskem delu sezone, je ob prevzemu dolžnosti kratko komentiral: "Zame je velika čast, ponos in privilegij biti trener najboljšega kluba v državi, po drugi strani pa tudi velika odgovornost in izziv. Sem samozavesten in pripravljen na to nalogo. Imamo odlično ekipo in verjamem, da bomo naredili dobre rezultate."

Olimpija Barišić uradno bivši, jasni razlogi za razhod

Neuradno Olimpijin trener avstrijskim medijem razkril svojo usodo

Predsednik kluba Milan Mandarić se je zahvalil Pevniku za pripravljenost pomagati Olimpiji v času velikih sprememb in izzivov. Novi trener bo v sredo spoznal svoje varovance, v četrtek, ko ga bodo bolje spoznali tudi novinarji, pa bo vodil prvi trening.

Devetinštiridesetletni Pevnik, nekdanji igralec Olimpije in pri ljubljanskem klubu v sezoni 2009/10 tudi že trener, je v svoji karieri vodil še ptujsko Dravo, Domžale, Rudar Velenje, Muro, makedonski Rabotnički, Radomlje, Aluminij, poljsko Legionovio in Celje. Nikjer se ni zadržal dlje časa.

Olimpija je danes uradno potrdila odhod Arisa Zarifovića, ki bo kariero nadaljeval na Tajskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:01 9. Januar 2019.

    Idijote stari kosi ze kosi ze dal trenerja iz kluba zakaj to ni bil clovek kije preverjen a ni safet …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.