Olimpija letos ostala brez povabila

Foto: Union Olimpija/Aleš Fevžer
Foto: Union Olimpija/Aleš Fevžer
Košarkarski državni prvaki ljubljanske Olimpije so ostali brez nastopa v evropskem pokalu, Eurocupu, v prihodnji sezoni, so potrdili na klubski spletni strani.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Olimpije so v Eurocupu nastopali v zadnjih štirih sezonah, a si v treh primerih sodelovanja niso priigrali z uvrstitvijo v ligi ABA, temveč so prejeli posebno povabilo.

Ljubljanski košarkarji imajo kot državni prvaki možnost sodelovanja v tretjerazredni Fibini ligi prvakov, kjer je lani slovenske barve branil Helios, a se v vodstvu kluba še niso odločili, ali bodo izkoristili omenjeno možnost.

Eurocup bodo v naslednji sezoni sestavljali klubi iz dvanajstih držav: Cedevita, Partizan, Budućnost, Paris, Asvel, Limoges, Ulm, Bayern München, Alba Berlin, Hapoel Jeruzalem, Trento, Reggio Emilia, Torino, Lietkabelis, Lietuvos Rytas, Zenit St. Peterburg, Lokomotiv Kuban, Unics Kazan, Gran Canaria Las Palmas, Andorra, Bilbao, Darüşşafaka, Galatasaray in Tofaş.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.