Olimpija nekaj časa brez Nejca Vidmarja

Foto: Profimedia Nejc Vidmar
Vratar nogometašev Olimpije Nejc Vidmar je pred časom obnovil poškodbo gležnja, zato na zadnjih tekmah ni odigral.
Oglej si celoten članek

Nejc Vidmar se je po ponovni poškodbi gležnja odločil, da odide na operacijo, če bo vse po sreči, se bo po ponedeljkovi operaciji in rehabilitaciji na igrišča vrnil konec novembra, poroča klubska spletna stran.

"Na žalost bo potreben operativen poseg, s katerim bomo odstranili koščico, ki mi povzroča težave (os trigonum). Prvič so se tovrstne težave pojavile že v lanski sezoni, ki pa so se s terapijami popravile do te mere, da sem lahko normalno igral in treniral. Pred kratkim se je zgodba ponovila in po posvetu z zdravniško službo smo se odločili, da tem težavam dokončno naredimo konec. Šlo naj bi za enostaven poseg, vendar pa vseeno noga potrebuje svoj čas in pričakujem, da bom v normalnem procesu treninga konec novembra," je dejal Ljubljančan, ki je v Olimpijo, s katero je v sezoni 2015/16 osvojil naslov državnega prvaka, prišel iz Domžal.

Prestop Še en odhod iz Olimpije

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.