Šport > Nogomet
350 ogledov

Še en odhod iz Olimpije

Nemanja Mitrović
Pri ljubljanskem klubu so po Blessingu Elekeju ostali tudi brez branilca.

Nemanja Mitrović bo kariero nadaljeval v najmočnejši poljski ligi. Pri Olimpiji so se namreč za sodelovanje dogovorili s klubom  Jagiellonia Bialystok, slovenski branilec pa se tako seli na severovzhod Poljske. 

"Štiriindvajsetletni Mitrović je po štiriletnem igranju v mladinskih selekcijah italijanskih nogometnih klubov v Olimpijo prišel januarja 2013. V zeleno-belem dresu je zbral 125 ligaških in pokalnih nastopov, na katerih je dosegel tudi sedem zadetkov.  V zaključku lanske sezone je nosil kapetanski trak in v našem dresu dočakal tudi prvi vpoklic v člansko državno reprezentanco," so zapisali na uradni strani ljubljanskega kluba in dodali: "Nemanja, hvala za vse in srečno v nadaljevanju kariere."

Blessing Eleke Olimpija Za milijon Šport Pri Olimpiji prodali napadalca

Že pred derbijem z Maribor je klub sicer zapustil nigerijski napadalec Blessing Eleke, ki bo kariero nadaljeval v Izraelu pri Ashdodu.

Sikošek ostaja na Danskem

Nov klub pa ima še en slovenski branilec. Gregor Sikošek bo do konca sezone kot posojen igralec Broendbyja igral za tekmeca iz elitne danske lige Silkeborg.

Triindvajsetletni Sikošek, nekdanji igralec Krškega in Kopra, se po prestopu na Dansko ni posebej naigral, v minuli sezoni je zbral le deset nastopov. Zdaj bo levi bočni branilec igral za Silkeborg, trenutno 11. ekipo danskega prvenstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.