Olimpija obstala v četrtfinalu superpokala

Foto: Petrol Olimpija/Twitter petrol olimpija
Zmaji so se dobro upirali do zadnje četrtine.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Petrol Olimpije so v četrtfinalu končali nastop na superpokalnem turnirju lige Aba v Banja Luki. Ljubljančani so v četrtfinalu morali priznati premoč beograjski Crveni zvezdi, ki je zmagala s 86:60 (20:28, 40:42, 60:51).

Olimpija, ki jo v ponedeljek čaka začetek domače sezone s superpokalnim obračunom v Ljubljani proti Sixt Primorski, je tekmo dobro začela in dobila prvo četrtino, korak pa nato z Beograjčani držala praktično do zadnje četrtine. V tej pa so rdeče-beli hitro pobegnili za 15 točk, sredi četrtine vodili že za 17, nato pa le še plemenitili prednost.

Pri Olimpiji je bil s 15 točkami najboljši Blaž Mesiček, po 10 sta jih dodala Mirza Begić in Aleksandar Lazić. Pri zmagovalcih je bil s 14 točkami najboljši Maik Zirbes, 12 jih je dodal Billy Baron.

Zvezda se bo v polfinalu pomerila s Cedevito, ki je v predzadnjem četrtfinalu premagala Zadar s 85:77. Drugi polfinalni par sestavljata Partizan - Budućnost. Finale bo v nedeljo.

Partizan je v četrtfinalu ugnal Mornar z 91:77, Budućnost pa z 90:86 Igokeo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.