Olimpija odslovila ameriškega organizatorja igre

Foto: Profimedia Ryan Boatright
Vodstvo ljubljanskega košarkarskega kluba Cedevita Olimpija je sporočila, da je prekinila pogodbo z Američanom Ryanom Boatrightom.
Oglej si celoten članek

Ryan Boatright, sicer organizator igre, se je k Olimpiji preselil pred začetkom letošnje sezone, pred tem pa je igral v Španiji za Unicajo iz Malage.

V sezoni 2019/20 je Boatright zaigral na vseh desetih tekmah Cedevite Olimpije v EuroCupu in v povprečju dosegal 11,1 točko ter 2,5 podaje v 22,5 minutah igre na obračun. V ligi Aba je Američan zaigral na 15 obračunih in v povprečju dosegal 11,5 točke, 2,9 podaje in 2,6 skoka na tekmo.

Sani Bečirović, športni direktor Cedevita Olimpije, je prekinitvi pogodbe z Američanom sporočil: "Ob dejstvu, da je Boatright veljal za enega od nosilcev igre v zagrebški Cedeviti, smo enako pričakovali tudi v tej sezoni v Ljubljani, na žalost pa ni izpolnil naših pričakovanj, zato smo se odločili za prekinitev pogodbe. Ryanu želimo vse najboljše v nadaljevanju njegove kariere."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.