Šport > Košarka
182 ogledov

Olimpija odslovila ameriškega organizatorja igre

Ryan Boatright Profimedia
Vodstvo ljubljanskega košarkarskega kluba Cedevita Olimpija je sporočila, da je prekinila pogodbo z Američanom Ryanom Boatrightom.

Ryan Boatright, sicer organizator igre, se je k Olimpiji preselil pred začetkom letošnje sezone, pred tem pa je igral v Španiji za Unicajo iz Malage.

V sezoni 2019/20 je Boatright zaigral na vseh desetih tekmah Cedevite Olimpije v EuroCupu in v povprečju dosegal 11,1 točko ter 2,5 podaje v 22,5 minutah igre na obračun. V ligi Aba je Američan zaigral na 15 obračunih in v povprečju dosegal 11,5 točke, 2,9 podaje in 2,6 skoka na tekmo.

Sani Bečirović, športni direktor Cedevita Olimpije, je prekinitvi pogodbe z Američanom sporočil: "Ob dejstvu, da je Boatright veljal za enega od nosilcev igre v zagrebški Cedeviti, smo enako pričakovali tudi v tej sezoni v Ljubljani, na žalost pa ni izpolnil naših pričakovanj, zato smo se odločili za prekinitev pogodbe. Ryanu želimo vse najboljše v nadaljevanju njegove kariere."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice