Olimpija postaja reprezentančna: prihaja "Rade"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po drugi zaporedni ligaški zmagi iz tabora ljubljanske Olimpije prihajajo nove dobre vesti za privržence zeleno-belih. Klub naj bi v kratkem okrepila nekdanji vezist reprezentance Aleksander Radosavljević in branilec Tadej Apatič.
Oglej si celoten članek

Aleksander Radosavljević se po poročanju portala Nogomania vrača v slovensko ligo, kjer je nazadnje nastopal v sezoni 2003/04, ko je branil barve Mure. Izkušeni slovenski reprezentant je po izteku pogodbe z nizozemskim ADO Den Haagom prost igralec, novi član ljubljanske Olimpije pa naj bi postal v naslednjih dneh.

V živo si je ogledal tudi sredino tekmo proti Kopru (1:0), kjer mu je družbo delal tudi bočni branilec Tadej Apatič. Nekdanji član Domžal in nekoč eden izmed kandidatov za reprezentančni dres na levem boku obrambe se je vrnil v domovino po epizodi pri moldavskem Šerifu, tudi on pa naj bi z Radosavljevićem novi član zeleno-belih postal v naslednjih dneh.

Po slabem začetku sezone in hitrem izpadu iz evropskih tekmovanj, Olimpija na lestvici s 16 točkami trenutno zaseda šesto mesto, so v klub ob odhodu direktorja Sanela Konjevića prišli že branilec Marko Vukčević in stara člana, napadalec Nikola Nikezić ter branilec Milan Anđelković.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.