Šport > Nogomet
31 ogledov

Olimpija postaja reprezentančna: prihaja "Rade"

 italija  slovenija despot radosavljević Saša Despot
Po drugi zaporedni ligaški zmagi iz tabora ljubljanske Olimpije prihajajo nove dobre vesti za privržence zeleno-belih. Klub naj bi v kratkem okrepila nekdanji vezist reprezentance Aleksander Radosavljević in branilec Tadej Apatič.

Aleksander Radosavljević se po poročanju portala Nogomania vrača v slovensko ligo, kjer je nazadnje nastopal v sezoni 2003/04, ko je branil barve Mure. Izkušeni slovenski reprezentant je po izteku pogodbe z nizozemskim ADO Den Haagom prost igralec, novi član ljubljanske Olimpije pa naj bi postal v naslednjih dneh.

V živo si je ogledal tudi sredino tekmo proti Kopru (1:0), kjer mu je družbo delal tudi bočni branilec Tadej Apatič. Nekdanji član Domžal in nekoč eden izmed kandidatov za reprezentančni dres na levem boku obrambe se je vrnil v domovino po epizodi pri moldavskem Šerifu, tudi on pa naj bi z Radosavljevićem novi član zeleno-belih postal v naslednjih dneh.

Po slabem začetku sezone in hitrem izpadu iz evropskih tekmovanj, Olimpija na lestvici s 16 točkami trenutno zaseda šesto mesto, so v klub ob odhodu direktorja Sanela Konjevića prišli že branilec Marko Vukčević in stara člana, napadalec Nikola Nikezić ter branilec Milan Anđelković.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.