Olimpija predstavila še tretjo okrepitev v zadnjih nekaj dneh

Foto: Twitter/Prva liga Telemach
Foto: Twitter/Prva liga Telemach
Pri Olimpiji odslej tudi Mateo Karamatić.
Oglej si celoten članek

V nogometnem klubu Olimpija so po pravkar končani sezoni 2021/22 že poskrbeli za prve okrepitve za novo sezono. Že v soboto je pogodbo sklenil vratar Denis Pintol, v ponedeljek litovski reprezentant Justas Lasickas, danes pa se je za sodelovanje z Olimpijo dogovoril še Mateo Karamatić, so sporočili iz ljubljanskega kluba.

Zadnja okrepitev je 20-letni obrambni nogometaš, ki prihaja iz avstrijskega Ehenbichla, kariero pa je začel pri avstrijskem klubu Reutte. Pozneje se je pridružil akademiji najmočnejšega avstrijskega kluba iz Salzburga. V domovini je ostal do leta 2019, ko je nazadnje igral za Anif, potem pa odšel na Hrvaško k Osijeku, sprva med mladince, nazadnje je tam igral za ekipo B.

Osrednji branilec je z Olimpijo podpisal pogodbo do 30. junija 2025.

Tudi Olimpija Borussia razkrila trenerja in veliko okrepitev, aktivni tudi Bayern, Liverpool

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.