Olimpija tekmecem ukradla pomembnega igralca

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V novi sezoni bo ljubljanska zasedba bogatejša za izkušenega Američana.
Oglej si celoten članek

V novi sezoni bo za ljubljansko Cedevito Olimpijo igral 31-letni ameriški košarkar Jackie Carmichael, ki je nazadnje nastopal za tekmeca ljubljanskega moštva v ligi ABA Igokeo, so sporočili iz kluba.

Carmichael je v prejšnji sezoni sezoni branil barve Igokee in bil eden od nosilcev moštva iz Laktašev, v novi sezoni pa bo igral za ljubljansko zasedbo.

Evropski pokal Znani tekmeci Cedevite Olimpije

V dosedanji karieri je 206 centimetrov visoki Carmichael igral za Bilbao, ekipo Iowa Energy v ameriški razvojni ligi, Maccabi Rishon, Banvit, Maccabi Ashdod, Usak, Avtodor, Al Riyadi in Unics Kazan, Tork Konyaspor, Bourg ter nazadnje za Igokeo. Za to ekipo, ki je z njegovo pomočjo pripla do polfinala lige ABA, je v povprečju dosegal 8,4 točke, 3,8 skoke, 1,6 asistence na tekmo.

"Lahko smo izredno zadovoljni, da se nam je to poletje pridružil Jackie Carmichael. Za njim je odlična sezona v Igokei, na mizi je imel številne ponudbe, na koncu pa se je zaradi visokih ciljev, ki jih imamo v evropskem pokalu in ligi ABA, odločil, da bo postal košarkar Cedevite Olimpije," je novo okrepitev na spletni strani predstavil športni direktor kluba Sani Bečirović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.