Olimpija z Ožboltom

Foto: Žurnal24 ozbolt_olimpija_asvel_afp_main
Košarkarji U. Olimpije so v zaostali tekmi 6. kola lige UPC Telemach s kar 58 točkami razlike premagali ekipo TCG Mercator, s katerim se bodo pomerili tudi v naslednjem kolu.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Uniona Olimpije so tudi prestavljeno tekmo 6. kola lige UPC Telemach proti TCG Mercatorju odigrali nadvse zavzeto in prišli do visoke zmage s 106:48. A to niti ni bila najvišja prednost na tekmi, ki je tik pred koncem zadnje četrtine znašala že 61 točk (106:45) v korist zmajčkov, nato pa je Ljubenovič s trojko nekoliko znižal izid. Varovanci Aleksandra Džikića so si sicer že priigrali nastop v končnici slovenskega prvenstva.  Prva strelca tekme sta bila Saša Dončić v vrstah zeleno-belih ter Jure Eržen pri gostih s 15 točkami, za gostitelje jih je 14 k zmagi dodal Mirza Begić, ki je bil z osmimi skoki tudi prvi skakalec tekme, po 12 pa Miha Zupan in Goran Dragić. Ljubitelje košarke bo v dobro voljo gotovo spravila novica, da se je po dolgotrajni odsotnosti na igrišče znova vrnil Sašo Ožbolt. Za začetek s 6 točkami. Union Olimpija bo v 13., predzadnjem kolu lige UPC Telemach v soboto, 10. maja, gostovala v škofjeloški dvorani Poden prav pri TCG Mercatorju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.